hard work safe gear

Over ons

Fokke Bronsema

Fokke Bronsema en Dirk van de Pol Kok zijn de gezichten achter het merk DFND. Met enige regelmaat reist één van beide af naar China, waar onze maskers worden geproduceerd. Daar houden ze contact met de mensen op de werkvloer, verzekeren ze zich dat de arbeidsomstandigheden goed zijn en natuurlijk gaan ze in gesprek met de productontwikkelaars. Wat zijn de vragen uit de markt, hoe kan een masker nog verbeterd worden zodat het gebruiksgemak toeneemt.

Als het draagcomfort en gebruiksgemak toeneemt, neemt ook de acceptatie en het gebruik toe .

Binnen Nederland leveren wij onze stofmasker via ons dealernetwerk aan de eindgebruiker. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners in Nederland en in het buitenland. Het is mogelijk om afspraken te maken over dealer-bescherming. Interesse in een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact op! Ook leveringen onder Private label is een mogelijkheid, waarbij wij graag ook de verpakking in eigen huisstijl voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden. Telefonisch zijn we bereikbaar onder telefoonnummer +31 33 30 30 797

Fokke Bronsema

Dirk van de Pol Kok - Verkoopleider buitendienst

Het was in de zomer van 1986 dat ik bij Metaaltechniek (toen nog in Almere gevestigd) in dienst kwam en verantwoordelijk werd voor alle logistiek en mezelf kon verdiepen in de techniek van de pneumatische gereedschappen.

Het plezier van een uitdaging.

Na een aantal jaren dit werk te hebben gedaan mocht ik alle opgedane kennis van de producten ook in de praktijk bij de klanten gaan brengen en groeide zo in een commerciële buitendienstfunctie. Door de jaren heen groeide Metaaltechniek steeds verder en inmiddels mag ik de andere collega’s in de buitendienst met raad en daad bij staan om het optimale resultaat te behalen bij onze klanten.

Nog steeds doe ik mijn werk met ontzettend veel plezier en geeft het een kick als blijkt dat ons advies wéér het beste bleek te zijn!

Specialisaties:

Boortechnieken – automatische schuur- en polijstoplossingen – polijsten van lakken

© 2019 - DFND | Privacy Statement