hard work safe gear

NIEUW, DFND® 230V FFP3

Vanaf Q1 2020 brengt DFND® het nieuwe 330V voorgevormde stofmasker. Dit premium masker is het beste stofmasker binnen het gehele portfolio van stofmaskers.

FFP3 beschermingsgraad

De FFP3 beschermingsgraad zorgt voor optimale ademhalingsbescherming voor alle gebruikers. De 230V heeft verstelbare banden om het masker goed op ieder gezicht te laten aansluiten. Een nieuwe schuimlaag aan de binnenzijde van het masker geeft een optimaal draagcomfort en zorgt voor een optimale afsluiting van de schadelijke buitenlucht. Het maskers onderscheidt zich door kwaliteit, optimaal draagcomfort en praktisch gebruik. Neem contact op met DFND® voor meer informatie of voor een bestelling.

Opleiden bespaart!

METAC

METAC

Opleiden bespaart!

METAC

METAC

Het resultaat van de training werd al heel snel duidelijk, de omzet kelderde behoorlijk. Of we dat jammer vinden? Ergens wel natuurlijk, maar toch staan we pal achter onze beslissing de klant wijzer te maken. Wij zeggen altijd: Wat goed is voor de klant, is goed voor Metaaltechniek. De klant was uiteraard erg blij met ons en dat vertelt hij vast verder. Daarnaast zijn we het aan onszelf verplicht om onze kennis in te zetten voor de groei van onze klanten. Dat is ons bestaansrecht, daarmee blijven we toekomstbestendig.

Bedankt voor uw interesse.
De download is hieronder beschikbaar.
Download de PDF
Bedankt voor uw aanvraag.
We sturen uw sample zo snel mogelijk toe.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2019 - DFND | Privacy Statement